Uw veiligheid voorop

U wilt uw familie natuurlijk zo veel mogelijk beschermen. Thuis doet u dat onder andere door een goed alarm te installeren. Hierdoor krijgen inbrekers geen kans om bij u thuis binnen te komen. Wanneer u een alarm wilt kopen voor uw huis dat voorzien is van erkende certificering, dan neemt u contact op met de specialisten van de BpN-Groep. Voor meer informatie, en het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Beveiligen tegen inbraak

Thuis wilt u zich veilig en op uw gemak voelen. Wij raden u daarom aan om een alarm te kopen voor bij u thuis. Bij de BpN-Groep kunnen we uw huis voorzien van de beste alarmsystemen. Wij gaan altijd voor een oplossing op maat, zodat u een alarm aanschaft dat het beste bij uw woning past. Bovendien heeft u bij ons ook de mogelijkheid om, naast het kopen van een alarm, deze te huren of te leasen. Er is dus altijd een mogelijkheid die bij uw situatie past.

Hoge kwaliteitssystemen van BpN-Groep

Naast het kopen van een hoogwaardig alarm kunt u bij de BpN-Groep ook terecht voor betrouwbare adviezen van ervaren specialisten. Ons beveiligingsbedrijf is ontstaan door een samenwerking van verschillende bedrijven, elk met een ander specialisme. Heinen Beveiligingstechniek BV heeft zich gespecialiseerd in huisbeveiliging. ASA-beveiligingen BV is juist gespecialiseerd in bedrijfsbeveiliging. De hoogwaardige inbraak-, camera-, brand- en toegangscontrolesystemen worden geleverd door Infinite Security BV. Zo bieden wij, door onze samenwerking, dus een totaalpakket. Wanneer u een alarm bij ons koopt kunt u dan ook vertrouwen op de expertise van specialisten met jarenlange ervaring op alle gebieden van beveiliging.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Betrouwbare service

Zoals gezegd wordt u door ons voorzien van een alarm van hoge kwaliteit voor bij u thuis, maar u bent ook gegarandeerd van de beste service. Zo krijgt u altijd te maken met een vast aanspreekpunt, uw beveiligingsadviseur. Samen stelt u een beveiligingsplan op dat speciaal gemaakt is voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u een alarm koopt dat goed geschikt is voor uw huis. Het alarm koopt u niet alleen met een laagsteprijsgarantie, maar u krijgt er ook 5 jaar fabrieksgarantie op. Bovendien kunt u, in het geval van een storing, 24 uur per dag, 7 dagen per week, contact opnemen met ons regionale monteursteam dat bij u in de buurt actief is.

Vrijblijvend een afspraak maken

Veiligheid door een alarm van hoge kwaliteit, de beste service en persoonlijk advies, natuurlijk wilt u ook een alarm kopen bij de BpN-Groep! Voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op. Dit doet u eenvoudig hier via de site door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Een hoogwaardig alarm kopen voor uw huis doet u met de hulp van de BpN-Groep!