Heeft u een alarm klasse 3 bedrijfspand?

Heb ik een alarm klasse 3 bedrijfspand? Dat vraagt u zich wellicht af. Ondernemers met een alarm klasse 3 bedrijfspand hebben namelijk te maken met een hoger risico en moeten zich daarom beter beveiligen tegen inbraak en diefstal. Dit is niet alleen voor het bedrijf van belang, maar ook om te kunnen voldoen aan de eisen van een verzekeraar. BpN-Groep helpt u. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden en weten precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden om een alarm klasse 3 bedrijfspand op de juiste manier te beveiligen. Hiermee beschermt u niet alleen uw pand, maar ook uw medewerkers, klanten en leveranciers.

Het belang van goede beveiliging voor een alarm klasse 3 bedrijfspand

Maar liefst 40% van de ondernemers krijgt ooit in hun carrière te maken met een inbraak. Dit komt volgens cijfers van het CBS neer op jaarlijks 1 op de 10 ondernemingen. Dat zijn geen bescheiden getallen. U wilt er natuurlijk liever niet aan denken dat dit een keer bij u gebeurt. De schade kan enorm zijn. Natuurlijk zal dan direct aan de financiële schade gedacht worden, want productiestilstand, informatieverlies, het verlies van klanten, het mislopen van orders en te lage verzekeringsuitkeringen kunnen mogelijke gevolgen zijn. Maar ook de emotionele schade van een inbraak kan groot zijn. Hierbij kunt u denken aan angst onder medewerkers of het verlies van eigendommen met emotionele waarde. Het is allemaal zeer vervelend. Voorkom diefstal bij uw bedrijf door uw bedrijfspand goed te beveiligen. Zeker als u een alarm klasse 3 bedrijfspand heeft, want dan is het risico voor u al groter.

Altijd gratis beveiligingsadvies

Hoe weet u hoe u uw alarm klasse 3 bedrijfspand moet beveiligen? Aan welke eisen moet u voldoen volgens uw verzekeraar? Wij begrijpen dat deze vragen lastig kunnen zijn als een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. U wilt dan graag kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom bieden wij u gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. Aan de hand daarvan leveren we een op maat gemaakt advies. Zo weet u welk beveiligingssysteem het meest geschikt is om uw bedrijf te beveiligen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Keuring en controle

Als u een beveiligingssysteem voor uw alarm klasse 3 bedrijfspand aanschaft, is het natuurlijk wel belangrijk dat dit beveiligingssysteem goed blijft functioneren. Het beveiligingssysteem moet dan ook met regelmaat gecontroleerd worden. Door het systeem jaarlijks te testen, voorkomt u defecten en storingen en verkleint u de kans op diefstal aanzienlijk. Het gemak van BpN-Groep is dat wij het onderhoud van uw beveiligingssysteem voor u kunnen verzorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw beveiligingssysteem te allen tijde goed werkt en hoeft u zich over een mogelijke inbraak geen zorgen te maken.

Laat uw alarm klasse 3 bedrijfspand beveiligen door BpN-Groep

Beschermen wat u dierbaar is, daar staat BpN-groep voor. Daarom installeren wij complete inbraak- en terreinbeveiligingssystemen die inbraak(pogingen) detecteren bij een alarm klasse 3 bedrijfspand. Wij zijn dus uw betrouwbare beveiligingspartner. Al onze experts beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veiligheidssystemen en weten wat nodig is om een alarm klasse 3 bedrijfspand te beveiligen. Daarbij bieden we u altijd de volgende voordelen:

  • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
  • BORG gecertificeerd
  • Snelle landelijke 24/7 service
  • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Neem contact op voor meer informatie

Het beveiligen van uw alarm klasse 3 bedrijfspand kunt u met een gerust hart overlaten aan BpN-Groep. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Of vraagt u zich af in welke risico-klasse uw bedrijf valt? Neem gerust contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of 035 541 47 47. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.