Camerabeveiliging

Wanneer u besluit om uw woning extra te beveiligen, is de stap naar een  geavanceerd camerasysteem een logische keuze. Camerabeveiliging creëert een veilig gevoel en heeft zelfs een preventieve werking tegen inbraak. Potentiële inbrekers worden namelijk afgeschrikt bij het zien van camerabeveiliging rondom uw woning. Daarnaast is de pakkans een stuk groter wanneer er toch wordt ingebroken. Dankzij moderne technologie worden de beelden van onze beveiligingscamera’s steeds scherper. Al onze camera’s zijn full HD, kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden en geven daarnaast ook ‘s nachts een veel helderder en scherper beeld dan standaard camerasystemen. Kies daarom voor de camerabeveiliging van BpN-Groep om de veiligheid van uw woning en naasten te vergroten.

Welke camerasystemen zijn er?

Wanneer u overweegt om camerabeveiliging te laten plaatsen bij u in huis, is het belangrijk om te weten welke soorten er allemaal zijn en hoe ze werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dummy, een draadloze of een dome camera. Maar het is ook mogelijk om een analoog, een IP-camera of een bestuurbare variant aan te schaffen. Bekijk hier al onze mogelijkheden of vergelijk onze camerasystemen. Voor advies of uitleg kunt u natuurlijk altijd bellen of contact opnemen met een van onze adviseurs.

Vergroot uw veiligheid met ons Domosafe systeem

Het maakt niet uit waar u bent, via ons Domosafe systeem kunt u uw camerasysteem snel en eenvoudig bedienen. U kunt namelijk direct live meekijken via uw smartphone of tablet of met één druk op de knop onze landelijke meldkamer inschakelen met live view. Indien de meldkamer uitgaat van een geverifieerd alarm, kan deze de beelden direct door laten schakelen naar de politie. De politie kan dan live meekijken met de camerabeelden. Hierdoor wordt de pakkans van inbrekers hoger, omdat de politie een betere inschatting kan maken van de situatie – en dus beter kan ingrijpen. Onze camera’s worden door onze experts altijd ingesteld conform de privacywetgeving.

Waarom BpN-Groep voor uw camerasysteem?

  • Advies op maat door onze specialisten;
  • Erkende apparatuur van hoge kwaliteit;
  • Bekabelde en draadloze systemen mogelijk;
  • Aansluiting met live-view mogelijk;
  • Inclusief professionele installatie;
  • Wij houden rekening met de privacywetgeving;
  • Welke camera u ook kiest, u kiest altijd voor HD kwaliteit en voor het meekijken via onze Domosafe app.

Persoonlijk beveiligingsadvies

BpN-Groep levert up to date beveiligingssystemen vanaf €0,95 per dag tot en met geavanceerde domoticasystemen. Allen te bedienen via onze app of gekoppeld aan onze landelijke meldkamer die 24/7 voor u klaarstaat. Zo heeft u alles in 1 om uw huis optimaal te beveiligen. Bekijk hier onze productpakketten voor de best passende keuze voor uw situatie.

Komt u er zelf niet uit? Wij begrijpen dat een camerasysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. U moet hierbij kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Daarom biedt BpN gratis en vrijblijvend een vakkundig beveiligingsadvies aan. Wij analyseren uw risico’s en leveren een op maat gemaakt advies voor uw specifieke situatie. Wilt u persoonlijk advies op maat? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem contact op via 035 541 47 47 of mail naar advies@bpn-groep.nl. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op om te bepalen wat voor u het beste beveiligingssysteem is. Zelf checken hoe veilig u woont? Kom erachter en doe onze gratis woonveiligcheck!

Navigeer direct naar onze overige tips per categorie: