Beveiligingspartners Nederland: uw partner in beveiliging

Voor een professioneel en ervaren beveiligingsbedrijf in Laren en omgeving bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. Wij zijn een samenwerking van drie beveiligingsbedrijven, ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV. Elk beveiligingsbedrijf heeft een eigen specialiteit, waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn in Laren en omgeving. Wij kunnen u helpen met ieder vraagstuk op het gebied van beveiliging van huisbeveiliging, inbraakpreventie tot bedrijfsbeveiliging. Vraag ons beveiligingsbedrijf naar de mogelijkheden en bel: 035-5414747.

Uw partner in inbraakbeveiliging

Gemiddeld wordt er dagelijks zo’n 250 keer ingebroken. Ook bij u in Laren is de kans op inbraak dus aanwezig. De meeste schade ontstaat vaak door de inbraak zelf en niet door wat er wordt meegenomen. Ook is er emotionele schade en zijn veel slachtoffers hun veilige gevoel kwijt. Dankzij onze moderne systemen op het gebied van inbraakbeveiliging kunnen we de risico’s tot een absoluut minimum beperken. Ons beveiligingsbedrijf kan in Laren onder meer de volgende diensten leveren op het gebied van huisbeveiliging: camera’s, intercoms, bouwkundige beveiliging, meldkamerdiensten en alarmopvolging.

Beveiligingsbedrijf Laren

Uw partner in bedrijfsbeveiliging

Of u nu een kinderopvang, een kantoor of een fabriek heeft in Laren, er zijn altijd ruimtes die verboden zijn voor onbevoegden. Wij hebben een totaal assortiment aan producten, waarmee u ervoor zorgt dat niet iedereen in alle ruimtes kan komen. Bovendien kunt u bij ons beveiligingsbedrijf terecht voor een Full-Service Maandplan. Voor een vast bedrag per maand krijgt u totale bedrijfsbeveiliging. Ons beveiligingsbedrijf levert in Laren onder meer:

  • Mechanische toegangscontrole
  • Vingerscan
  • Paslezer
  • Videofoon
  • Terreinbewaking
  • Camerabewaking en meldkamerdiensten

Vraag naar onze service

Wanneer u kiest voor ons beveiligingsbedrijf, dan weet u dat u kiest voor een betrouwbare en professionele partner. Wij hebben maar liefst 3.500 beveiligingsinstallaties in Nederland in onderhoud en werken voor vele tevreden klanten, waaronder particulieren en bedrijven. Centraal staat onze persoonlijke aanpak. Iedere situatie is uniek en vraagt om een beveiligingsplan op maat. Ook krijgt u een eigen beveiligingsadviseur, die regelmatig bij u langskomt in Laren om te controleren of uw beveiliging nog naar wens is. Vraag ons ernaar via info@bpn-groep.nl of bel: 035-5414747. U kunt bij ons beveiligingsbedrijf ook in Laren terecht voor de beste service!