Veiligheid verhogen met een inbraakalarm

In Nederland vinden er gemiddeld per dag zo’n 178 inbraken plaats. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat dit niet bij uw huis gebeurt. Daarom doet u er goed aan om een hoogwaardig inbraakalarm te kopen. Voor de beste alarmsystemen neemt u contact op met de BpN-Groep. Bij ons kunt u niet alleen een inbraakalarm kopen, maar heeft u ook de mogelijkheid om deze te huren of te leasen. Wij verzorgen beveiligingssystemen in combinatie met een excellente service. Voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen neemt u eenvoudig contact met ons op.

Zekerheid in huis

Thuis wilt u zich veilig en op uw gemak voelen. Door een inbraakalarm te kopen slaapt u ‘s nachts met een gerust hart. Niet alleen bent u met een beveiligingssysteem van de BpN-Groep beveiligd tegen inbraak, maar u kunt onze systemen ook combineren met onder andere:

  • Terreinbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Brandbeveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging
  • Waterschade-beveiliging

Volledige controle met de app

Dit alles beheert u eenvoudig vanuit de app. Wanneer uw beveiligingssysteem verdachte activiteit merkt gaat niet alleen het inbraakalarm af, maar krijgt u ook een melding op uw smartphone of tablet, waar u de speciale app op kunt downloaden. Deze kunt u ook combineren met domotica, het systeem waarmee u met een druk op de knop bijvoorbeeld uw garage kunt openen of de verwarming aan kunt zetten. U heeft de controle over uw woning dus binnen handbereik.

Vertrouwen door goede service

Wanneer u een inbraakalarm koopt wilt u niet alleen een product van hoge kwaliteit, maar verwacht u ook goede service. Wanneer u de beslissing neemt om bij ons een inbraakalarm te kopen krijgt u contact met uw eigen beveiligingsadviseur, waarmee u samen een plan opstelt. Deze kan naar wens periodiek bij u langskomen om het systeem up-to-date te houden. Op al onze inbraakalarmen krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie, en wij bieden ze aan voor de laagste prijs. Mocht er zich onverwachts toch een storing voordoen, dan kunt u 24/7 contact opnemen. Wij zullen het probleem dan op afstand oplossen. Lukt dit niet, dan sturen wij snel een regionale monteur naar u toe.

Contact opnemen voor vrijblijvend gesprek

Uw huis goed beveiligen doet u dus door een inbraakalarm te kopen bij de BpN-Groep! Wilt u een kennismakingsgesprek plannen of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan eenvoudig contact op door ons contactformulier hier op de site in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar door te bellen naar 035-5414747 of stuur een mail naar info@bpn-groep.nl. Verhoog ook uw veiligheid door een inbraakalarm te kopen bij de BpN-Groep!