Uw huis optimaal beveiligd

Wanneer u een bedrijf zoekt voor huisbeveiliging, dan bent u bij de BpN-Groep aan het juiste adres. Wij kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Zo kunnen wij camera’s voor u installeren, maar u ook helpen met het opzetten van een uitgebreid beveiligingsplan. Wij zijn BORG-gecertificeerd en kunnen u hierdoor ook garanderen dat wij kwaliteit leveren.

Wij kunnen helpen bij bouwkundige beveiliging

Een belangrijk onderdeel van huisbeveiliging zijn bouwkundige beveiligingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld bouwkundige aspecten die u kunt gebruiken om uw huis beter te beveiligen. Denk hierbij aan het plaatsen van gekeurde sloten en het verplaatsen van afvalcontainers, zodat criminelen niet makkelijk omhoog kunnen klimmen. Desgewenst kunt u ook een beveiligingsadviseur van de BpN-Groep inschakelen. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen waar u op moet letten. Daarnaast kunnen ze voor uw woning een beveiligingsplan opstellen, zodat uw huisbeveiliging optimaal in orde is.

Waarom van onze diensten gebruikmaken?

  • Uw eigendommen worden optimaal beschermd.
  • Wij leveren beveiligingssystemen van hoogwaardige kwaliteit.
  • Wij zijn specialisten op het gebied van huisbeveiliging.
  • Wij maken een beveiligingsplan op maat.
  • U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken.

Persoonlijke werkwijze

Wanneer u ons inschakelt om uw huisbeveiliging voor u te regelen, dan kunt u rekenen op een persoonlijke service. Zo wordt u door een van onze beveiligingsadviseur persoonlijk begeleid. Deze kunt u te allen tijde bereiken wanneer u vragen of problemen heeft. Daarnaast zal hij samen met u een beveiligingsplan opstellen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in huisbeveiliging en kunnen u dus precies vertellen welke vorm van beveiliging het beste bij uw huis en uw situatie past.

Huur of lease van beveiligingssystemen

De manier waarop wij werken is uniek. Wanneer u ons inzet voor huisbeveiliging, dan kunt u namelijk uit meerdere opties kiezen. Niet alleen bieden wij meerdere beveiligingssystemen, maar u kunt ook voor verschillende manieren van aanschaf kiezen. Zo kunt u een beveiligingssysteem kopen, maar ook leasen of huren. In het laatste geval is het zo dat wij geheel kosteloos bij u langskomen wanneer het systeem defect is. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. Meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar ons Full-Service Maandplan.

Beveilig vandaag nog uw huis

Wilt u uw woning zo optimaal mogelijk beveiligen? Neem dan direct contact met BpN-Groep op. U kunt ons bereiken op 035-5414747. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Wij vertellen u graag wat wij op het gebied van huisbeveiliging voor u kunnen betekenen.