Uw pand optimaal beveiligd met huisbeveiliging

Wanneer u een bedrijf zoekt voor huisbeveiliging, dan bent u bij de BpN-Groep aan het juiste adres. Wij kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Zo kunnen wij camera’s voor u installeren, maar u ook helpen met het opzetten van een uitgebreid beveiligingsplan. Wij zijn BORG-gecertificeerd en kunnen u hierdoor ook garanderen dat wij kwaliteit leveren.

Wij kunnen helpen bij bouwkundige beveiliging

Een belanrijk onderdeel van huisbeveiliging zijn bouwkundige beveiligingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld bouwkundige aspecten die u kunt gebruiken om uw huis beter te beveiligen. Denk hierbij aan het plaatsen van gekeurde sloten en het verplaatsen van afvalcontainers, zodat criminelen niet makkelijk omhoog kunnen klimmen. Desgewenst kunt u ook een beveiligingsadviseur van de BpN-Groep inschakelen. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen waar u op moet letten. Daarnaast kunnen ze voor uw woning een beveiligingsplan opstellen, zodat uw huisbeveiliging optimaal in orde is.

Waarom van onze diensten gebruikmaken?

  • Uw eigendommen worden optimaal beschermd.
  • Wij leveren beveiligingssystemen van hoogwaardige kwaliteit.
  • Wij zijn specialisten op het gebied van huisbeveiliging.
  • Wij maken een beveiligingsplan op maat.
  • U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken.

Huisbeveiliging

Persoonlijke werkwijze

Wanneer u ons inschakelt om uw huisbeveiliging voor u te regelen, dan kunt u rekenen op een persoonlijke service. Zo wordt u door een van onze beveiligingsadviseur persoonlijk begeleid. Deze kunt u te allen tijde bereiken wanneer u vragen of problemen heeft. Daarnaast zal hij samen met u een beveiligingsplan opstellen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in huisbeveiliging en kunnen u dus precies vertellen welke vorm van beveiliging het beste bij uw huis en uw situatie past.

Huur of lease van beveiligingssystemen (alleen voor bedrijven)

De manier waarop wij werken is uniek. Wanneer u ons inzet voor huisbeveiliging, dan kunt u namelijk uit meerdere opties kiezen. Niet alleen bieden wij meerdere beveiligingssystemen, maar u kunt ook voor verschillende manieren van aanschaf kiezen. Zo kunt u als particulier een beveiligingssysteem kopen, maar heeft u een Kamer van Koophandelinschrijving dan kunt u ook leasen of huren. In het laatste geval is het zo dat wij geheel kosteloos bij u langskomen wanneer het systeem defect is. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. Meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar ons Full-Service Maandplan.

Beveilig vandaag nog uw pand met huisbeveiliging

Wilt u uw pand zo optimaal mogelijk beveiligen? Neem dan direct contact met BpN-Groep op. U kunt ons bereiken op 035-5414747. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Wij vertellen u graag wat wij op het gebied van huisbeveiliging voor u kunnen betekenen.