Een veilig gevoel

Elke dag vinden er in Nederland gemiddeld zo’n 178 inbraken plaats. U wilt zich thuis natuurlijk wel veilig voelen. Door een hoogwaardig huisalarm te kopen bij de BpN-Groep krijgen inbrekers bij u geen schijn van kans. Wij combineren onze hoogwaardige producten en excellente service met de scherpste prijzen. Twijfel dus zeker niet om contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Geef inbrekers geen kans

Met een huisalarm van de BpN-groep heeft u een gevoel van veiligheid in uw huis, omdat inbrekers effectief buiten gehouden worden. U kunt uw huisalarm volledig beheren met een app op uw smartphone of tablet. Wanneer u buiten de deur bent heeft u zo dus ook de volledige controle over het systeem in uw woning. U kunt bij ons het huisalarm kopen, maar u kunt het net zo eenvoudig huren of leasen. Dit altijd voor een vaste lage maandelijkse prijs.

Ook voor brandbeveiliging

Een huisalarm is niet alleen ideaal om inbraak tegen te gaan, maar bij de BpN-Groep kunt u ook terecht voor betrouwbare brandbeveiliging. U moet er immers niet aan denken dat uw bezittingen in een brand verloren gaan, of nog erger, dat u of uw familie verwondingen oplopen. Onze rookmelders kunt u ook aansluiten op de app. Niet alleen wordt er dan een melding gestuurd wanneer het alarm af gaat, waarna u actie kunt ondernemen, maar er wordt ook een bericht verzonden naar de bemande meldkamer. Daarnaast heeft u in de app handige inzichten in uw huisalarm. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of de batterij van de rookmelder bijna leeg is.

Service van BpN-Groep

Kiest u ervoor om een huisalarm te kopen bij de BpN-Groep? Dan komt u eerst in contact met uw persoonlijke beveiligingsadviseur met wie u een plan op gaat stellen. Op basis van dit plan kunt u de beslissing nemen welke vorm van beveiliging het beste geschikt is voor u thuis. Wij komen uw huisalarm vervolgens zorgvuldig installeren. Heeft u een storing in uw huisalarm? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch contact met ons opnemen. Wij proberen dan uw probleem op afstand op te lossen. Lukt dat niet, dan sturen we een regionaal monteursteam naar u toe, die uw storing snel weer verhelpen.

Snel contact opnemen

Zo ziet u, wanneer u uw huis wilt beveiligen kunt u het beste een huisalarm kopen bij de BpN-Groep. Wilt u contact met een van onze specialisten voor beveiligingsadvies en een vrijblijvende offerte? Dan vult u simpelweg hier op de site het contactformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk door ons benaderd. Ook kunt u zelf bellen met 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Een huisalarm van hoge kwaliteit kopen doet u natuurlijk bij de BpN-Groep!