Een veilig gevoel

Thuis wilt u een veilig gevoel hebben, ook wanneer u slaapt. Bovendien wilt u de deur met een gerust hart achter u dichttrekken wanneer u even weg bent. Kies daarom om uw huis te beveiligen tegen inbraak met de beveiligingssystemen van de BpN-Groep. Wij combineren topkwaliteit beveiliging en excellente service met een laagsteprijsgarantie. Bovendien heeft u bij ons niet alleen de mogelijkheid om beveiliging tegen inbraak te kopen, maar kunt u het systeem ook huren of leasen. Wilt u meer informatie over onze systemen, lees dan verder of neem meteen contact op. Wij adviseren u graag, en stellen bovendien een vrijblijvende offerte op.

Beveiliging door specialisten

Laat uw huis beveiligen tegen inbraak door ervaren specialisten, en u bent verzekerd van veiligheid in uw woning. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Inbraak- en terreinbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Advies op maat door onze specialisten
  • Professionele installatie
  • Inzicht in uw beveiliging via de app

Controle door de app

Met de handige app die u kunt downloaden op uw smartphone of tablet heeft u altijd volledige controle over het inbraaksysteem van uw huis. Wanneer zich verdachte activiteiten voordoen krijgt u via deze app een melding. U kunt er ook voor kiezen om andere personen te laten informeren, of om een bericht te laten sturen naar onze bemande meldkamer. De app kunt u ook verbinden met domotica, wat betekent dat u bijvoorbeeld de verwarming aan kunt zetten of uw garagedeur kunt openen gewoon met de app! Zo heeft u het hele beheer van uw woning binnen handbereik, en is het bovendien goed beveiligd tegen inbraak.

Uw persoonlijk beveiligingsplan

Bij ons kunt u niet alleen rekenen op topkwaliteit producten, maar wij leveren deze met de beste service. Wij brengen u in contact met uw vaste aanspreekpunt, een beveiligingsadviseur. Samen stelt u een plan van aanpak voor de beveiliging van uw huis op. Het beveiligingssysteem wordt vakkundig geïnstalleerd, en wij verzekeren u van 5 jaar fabrieksgarantie. Doet zich onverwachts een storing voor, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met onze helpdesk. Wij lossen het probleem in een mum van tijd voor u op. Lukt dat niet op afstand, dan sturen wij een regionaal monteursteam naar uw locatie zodat de storing snel verholpen is.

BpN beveiligt uw huis tegen inbraak

Wanneer u uw huis door ons laat beveiligen tegen inbraak kunt u rekenen op de expertise van specialisten op het gebied van verschillende takken in de beveiliging. Wij zijn namelijk ontstaan uit drie beveiligingsbedrijven, elk met hun eigen specialisaties. Bij ons kunt u van al deze expertises op een plek profiteren. Met ruim 40 jaar ervaring met beveiliging in heel Nederland weten wij precies welke beveiliging tegen inbraak het beste geschikt is voor uw huis.

Vrijblijvend contact opnemen

Natuurlijk wilt u ook uw huis beveiligen tegen inbraak. Daarom schakelt u de experts van de BpN-Groep in. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Contact opnemen doet u eenvoudig en snel via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen via 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl.