Veelzijdig beveiligingsbedrijf

Wilt u de juiste beveiliging voor uw huis of bedrijf in Hilversum? Wij van BpN-Groep helpen u dan graag. Of u nu op zoek bent naar inbraakpreventie, huisbeveiliging of branddetectie, wij kunnen u op verschillende terreinen van dienst zijn. Omdat wij een samenwerking van drie beveiligingsbedrijven zijn, kunnen wij u altijd van deskundig en ervaren advies voorzien. We vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod aan diensten en persoonlijke werkwijze. Bel vandaag nog voor de diensten van ons beveiligingsbedrijf in Hilversum: 035-5414747.

Onze diensten

Een persoonlijke benadering en een beveiligingsplan op maat: daar kunt u bij ons beveiligingsbedrijf altijd op rekenen. Maar waarmee kunnen wij u van dienst zijn in Hilversum en omgeving?

  • Inbraakpreventie en inbraakbeveiliging
  • Meldkamerdiensten, alarmopvolging
  • Bouwkundige beveiliging
  • Huisbeveiliging
  • Branddetectie en brandpreventie
  • Overval- en agressiepreventie
  • Camerabewaking
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Toegangscontrole met druppel, pasje of vingerscan
  • Terreinbewaking

Dit is slechts een greep van de diensten die we als beveiligingsbedrijf in Hilversum kunnen bieden. Heeft u specifieke wensen? Laat ons dit dan weten. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.

Hilversum

Onze werkwijze

Wij proberen ons op verschillende manieren te onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven. U kunt bij ons beveiligingsbedrijf rekenen op specialistische kennis van systemen en wetgeving rond brand, inbraakbeveiliging en ontruiming. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Hilversum, met regionale monteursteams. Ook heeft u een eigen beveiligingsadviseur, die periodiek bij u langskomt, tot uw beschikking. Zo ziet u steeds vertrouwde gezichten. Onze persoonlijke en betrokken aanpak staat centraal. Informeer ook naar het Full-Service Maandplan dat wij als beveiligingsbedrijf in Hilversum bieden. U betaalt dan een vast bedrag per maand voor uw bedrijfsbeveiliging.

Contact met de BpN-Groep?

BpN-Groep is een afkorting van Beveiligingspartners Nederland. Wij zijn drie nauw samenwerkende beveiligingsbedrijven met ieder een eigen specialiteit: ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV. Zo hebben we altijd de expertise in huis voor uw klus op het gebied van beveiliging of inbraakpreventie. Wij staan bedrijven, instellingen en particulieren bij op het gebied van veiligheid. Daarbij zijn wij als beveiligingsbedrijf bevoegd om uw beveiligingssysteem bouwkundig- en elektronisch te certificeren. Mail naar info@bpn-groep of bel: 035-5414747. We vertellen graag over de mogelijkheden van ons beveiligingsbedrijf in Hilversum.