Wie wij zijn

BpN-Groep is het beste beveiligingsbedrijf in Bussum en omgeving. Wij hebben al jarenlange ervaring in het adviseren en het beveiligen van woonhuizen, bedrijfspanden en instellingen, zoals ziekenhuizen. Heeft u een vraag over uw huidige beveiligingssysteem? Of wilt u uw tips voor inbraakbeveiliging? Of wilt u nieuwe bedrijfsbeveiliging laten plaatsen in Bussum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onsbeveiligingsbedrijf via 035-5414747.

Beveiligingsbedrijf Bussum

Hoe werkt onze bedrijfsbeveiliging?

Wilt u inbraakpreventie laten plaatsen, maar weet u niet welk systeem het beste bij uw bedrijf of woonhuis past? Schakel ons dan in. De experts van ons beveiligingsbedrijf komen graag bij u langs om te informeren over alle soorten beveiliging. Wilt u zeker weten dat er geen vreemden binnenkomen bij uw kinderdagverblijf? Onze beveiligingsbedrijven adviseren u dan om een vingerscan te plaatsen. Zo komen alleen uw collega’s die toegang hebben gekregen binnen. Ge├»nteresseerd? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van beveiliging door te nemen. Onze experts zullen vervolgens een beveiligingsplan opstellen in Bussum. Als u akkoord gaat, zullen wij de beveiliging bij u plaatsen. Wilt u graag informatie over de mogelijkheden die ons beveiligingsbedrijf aanbiedt in Bussum of wilt u een afspraak maken? Mail ons dan gerust op info@bpn-groep.nl

Soorten beveiliging

Omdat er in Nederland ontzettend vaak per dag wordt ingebroken, is een goed beveiligingsbedrijf in Bussum van groot belang. Wij installeren graag inbraakpreventie bij u. Ons systeem is niet te saboteren. Wordt er een kabel doorgeknipt? Dan wordt er een melding verzonden naar de meldkamer. Zo weten zij dat er wordt ingebroken en kan er actie ondernomen worden. Ons beveiligingsbedrijf heeft nog meer beveiligingsopties:

  • Wij kunnen camera’s plaatsen voor uw huisbeveiliging.
  • Wij regelen terreinbewaking.
  • Wij kunnen een intercom installeren. U ziet meteen wie er voor de deur staat in Bussum.
  • Wij kunnen druppels activeren en vingerscans regelen.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsbeveiliging? Neem dan contact met ons op. Onze professionals informeren u graag.

Bel ons gerust

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons beveiligingsbedrijf in Bussum? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken onze diensten, zoals leasen en huren van de systemen. Wij plegen ook onderhoud. Wilt u uw beveiliging laten controleren? Bel ons dan op 035-5414747. Een expert van ons beveiligingsbedrijf komt graag bij in langs in Bussum voor persoonlijk advies over uw bedrijfsbeveiliging.