Veilig gevoel met een brandsysteem

Brand in huis, u moet er niet aan denken! Naast schade aan uw woning, uw eigendommen en emotionele schade kan het ook nog eens desastreuze gevolgen hebben voor de gezondheid van u en uw dierbaren. U doet er daarom goed aan om een brandsysteem te kopen van hoge kwaliteit. Bij de BpN-Groep koopt u niet alleen een topkwaliteit brandsysteem, maar heeft u ook de mogelijkheid om het te huren of leasen. Wij vertellen u graag meer over onze service. Ook kunt u contact opnemen met onze specialisten voor advies en een vrijblijvende offerte.

Rookmelder van BpN-Groep

Volgens Brandweer Nederland heeft u in het geval van een brand in uw huis zo’n drie minuten om uzelf uit de situatie te redden. Het vuur is dan niet de grote boosdoener, maar de dikke zwarte rook die bij brand ontstaat. Deze kan al bij een kleine vuur verspreid worden. Wanneer u kiest voor een brandsysteem van de BpN-Groep voorzien wij uw woning van een hoogwaardige rookmelder. Wanneer deze rook detecteert gaat niet alleen het alarm af, maar krijgt u ook een berichtje via de app die u kunt installeren op uw smartphone of tablet. U geeft van tevoren ook aan wie er in dit geval nog meer geïnformeerd moeten worden, bijvoorbeeld uw buren. U kunt er ook voor kiezen om meteen bericht te laten sturen naar de meldkamer, die altijd bemand wordt.

Combimelder van rook en hitte

Het nadeel van een rookmelder is dat het voor kan komen dat deze een vals alarm geeft, bijvoorbeeld omdat er tijdens het koken een stoomwolk gedetecteerd wordt. Met een brandsysteem van BpN-Groep heeft u ook hier een oplossing voor, namelijk de combimelder van rook en hitte. Deze meet het aantal graden van de stoom- of rookwolk en voorkomt zo dat er te snel alarm geslagen wordt.

Veiligheid en service

Bent u benieuwd hoe brandveilig uw huis al is? Doe dan eens de brandveiligcheck hier op de site! Hierna neemt u contact op met een van onze beveiligingsspecialisten om een persoonlijk plan te ontwikkelen, en te beslissen welke brandbeveiliging het beste voor uw woning geschikt is. Op al onze brandsystemen heeft u 5 jaar fabrieksgarantie, en wij bieden ze altijd aan met een laagsteprijsgarantie. Bij ons betaalt u dus nooit te veel. Ervaart u een storing, dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk. De storing wordt dan in een mum van tijd opgelost.

Neem vrijblijvend contact op

Beveilig uw huis ook door een hoogwaardig brandsysteem te kopen bij de BpN-Groep! Ga in gesprek met een van onze beveiligingsadviseurs, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u gemakkelijk en snel via het contactformulier op onze site, of neem telefonisch contact op met 035-5414747. U kunt ook een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. U voelt zich extra veilig thuis met een brandsysteem van BpN-Groep.