Verhoog uw veiligheid met brandbeveiliging

Volgens Brandweer Nederland heeft u bij brand slechts drie minuten de tijd om uzelf te redden. Dan is een goede brandbeveiliging natuurlijk essentieel. Het is dan ook verstandig om topkwaliteit brandbeveiliging te kopen voor uw huis. Dit doet u voor de scherpste prijs bij de BpN-Groep. Hier kunt u overigens niet alleen brandbeveiliging kopen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze te leasen of huren. Bent u benieuwd naar onze services? Lees dan snel verder of neem meteen contact op. Dan kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Effectieve rookmelder

Vuur is niet het grootste gevaar voor uw veiligheid in het geval van brand, maar de rook is de grote boosdoener. Er is slechts een klein vuurtje nodig om gevaarlijke rookwolken te verspreiden. Wanneer u de beslissing neemt om brandbeveiliging te kopen bij de BpN-Groep voorzien wij u van een topkwaliteit rookmelder. Deze laat niet alleen een alarm klinken wanneer het rook detecteert, maar u krijgt ook een berichtje op uw smartphone of tablet. Hier kunt u namelijk de speciale app op downloaden. U geeft vooraf ook aan naar wie er nog meer een melding gestuurd moet worden, bijvoorbeeld uw buren of onze speciale meldkamer. Deze wordt altijd bemand.

Combineer een rook- en hittemelder

Met een combimelder haalt u brandbeveiliging in huis die zeer secuur is. Een standaard rookmelder geeft nog wel eens loos alarm, bijvoorbeeld wanneer deze een stoomwolk detecteert als u aan het koken bent. Een combimelder detecteert niet alleen de stoom- of rookwolk, maar meet ook hoe heet deze is. Daarom is hij nog nauwkeuriger.

Hoe brandveilig is uw huis?

Bent u benieuwd hoe brandveilig uw huis eigenlijk al is? Doe dan eens de brandveiligcheck hier op de site. Neem vervolgens contact op met onze beveiligingsadviseur om uw situatie te bespreken en brandbeveiliging te kopen voor uw huis. Wij bieden al onze producten aan voor de laagste prijs, en met 5 jaar fabrieksgarantie. Heeft u een storing? Dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met onze helpdesk. De storing wordt dan zo snel mogelijk verholpen.

Vrijblijvend contact opnemen

Gaat u voor brandveiligheid in uw woning, dan kiest u natuurlijk voor de brandbeveiliging van de BpN-Groep. Wij beantwoorden al uw beveiligingsvragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt gemakkelijk en snel het contactformulier invullen hier op de site, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 035-5414747 of mailen naar info@bpn-groep.nl. Met de brandbeveiliging van de BpN-Groep bent u in huis verzekerd van extra veiligheid.