Bedrijfsprofiel

BpN-Groep is een landelijk werkende installatie groep en richt zich op het totale spectrum van veiligheid. Onze organisatie bestaat uit verschillende leden met een eigen specialisatie. De BpN-Groep bedient haar klanten met (vaste) monteursteams. Zo kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn.

BpN is de afkorting van Beveiligingspartners Nederland. De BpN-Groep heeft ruim 3.500 beveiligingsinstallaties in geheel Nederland in onderhoud.

Persoonlijke benadering

Omdat veiligheid een persoonlijke kwestie is, krijgt elke klant een persoonlijke beveiligingsadviseur. Dat is uw vaste aanspreekpunt. Mocht u een ingewikkeld veiligheidsvraagstuk hebben, dan kan uw persoonlijke beveiligingsadviseur binnen de BpN-Groep terugvallen op diverse specialisten.

Beveiligingsplan op maat

De beveiligingsadviseurs van de BpN-Groep ontwerpen voor u een beveiligingsplan op maat. Uw veiligheidsvraagstuk is immers anders dan dat van anderen. Onze adviseurs kijken ook naar organisatorische en bouwkundige maatregelen waarmee u uw beveiliging kunt optimaliseren. Zo bent u verzekerd van een sluitende beveiliging.

Uniek Full-Service concept

Uniek in de formule van de BpN-Groep is dat u naast koop ook kunt kiezen voor huur of lease van uw beveiligingssysteem, al dan niet met Full-Service. Klik op “Lees meer” onderaan voor meer informatie. Wilt u een vrijblijvend gesprek over de vele mogelijkheden en samenwerking?¬†Neem dan contact met ons op. Lees meer

Werkwijze BpN-Groep

 1. Onderscheidend

  BpN-Groep onderscheidt zich van andere installateurs. Wij zijn niet te groot om u persoonlijk te blijven kennen, maar ook niet te klein om specialisten in huis te hebben. Een goed beveiligingssysteem vereist immers steeds meer kennis. De regelgeving rond bijvoorbeeld brand- en ontruiming is zonder meer complex . BpN-Groep heeft alle kennis in huis om ook gecompliceerde veiligheidsvraagstukken op te lossen.

 2. Regionale Monteursteams

  De BpN-Groep heeft een landelijk dekkend monteursteam. Waar u ook gevestigd bent in Nederland; u kunt altijd rekenen op een adequate storingsopvolging. Ook beveiligingsprojecten kunnen landelijk worden aangepakt. Ons monteursteam is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. U belt bij een storing buiten kantooruren gewoon het vertrouwde nummer van ons kantoor waarna u verder wordt geholpen.

 3. Persoonlijke Beveiligingsadviseur

  Elke klant van de BpN-Groep heeft een eigen beveiligingsadviseur. Deze adviseur bezoekt u periodiek en is daardoor op de hoogte van uw actuele situatie. Samen met hem/haar stelt u een sluitend beveiligingsplan op. Daarnaast verzorgt uw adviseur uw PVE (Programma van Eisen) en de certificering van uw systeem.

 4. Bij BpN-Groep bent u geen klantnummer

  Veiligheid is iets van persoonlijk belang. BpN-Groep zet daarom in op een regionale aanpak. Wij streven ernaar om uw altijd dezelfde monteur te sturen. Dit heeft als voordeel dat hij uw situatie en systeem kent. Dat dit niet altijd mogelijk is spreekt voor zich.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Woonplaats

Uw bericht

captcha