BpN-Groep – BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Wilt u de beveiliging van uw bedrijfspand overlaten aan een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf? BpN-Groep staat voor u klaar! Wij kunnen uw bedrijf van een BORG-certificaat voorzien, waarmee u kunt aantonen dat uw bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. Met dit certificaat voldoet u aan de eisen van uw verzekeraar. Maar natuurlijk is het voor uzelf ook een rustgevende gedachte dat uw bedrijfspand goed beveiligd is. Maar liefst 40% van alle ondernemers krijgt namelijk ooit in zijn of haar carrière te maken met een inbraak. Jaarlijks komt dit neer op 1 op de 10 ondernemingen! Dat zijn geen bescheiden getallen. Voorkom dat dit bij u gebeurt en laat uw bedrijfspand beveiligen door een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij bieden u een betrouwbaar beveiligingssysteem, waarmee u niet alleen uw pand, maar ook uw medewerkers, klanten en leveranciers beschermt.

Het belang van goede beveiliging

U wilt er natuurlijk liever niet aan denken dat er bij uw bedrijf wordt ingebroken. Toch is die kans er dus wel degelijk. De negatieve gevolgen van een inbraak kunnen enorm zijn voor uw bedrijf. Natuurlijk de financiële schade. Productiestilstand, informatieverlies, het verlies van klanten, het mislopen van orders en te lage verzekeringsuitkeringen kunnen namelijk het gevolg zijn van een inbraak. Maar ook de emotionele schade die een inbraak kan veroorzaken kan groot zijn. Hierbij kunt u denken aan angst onder uw medewerkers of het verlies van eigendommen met emotionele waarde. Door uw bedrijfspand te laten beveiligen door een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf voorkomt u dat dit bij u gebeurt. Een BORG erkend beveiligingsbedrijf zorgt er namelijk altijd voor dat een pand goed beveiligd is.

Wij geven u gratis beveiligingsadvies

Hoe weet u welk beveiligingssysteem het beste is? Wij begrijpen dat het kiezen van een beveiligingssysteem voor uw bedrijf lastig kan zijn. Het is voor u namelijk geen dagelijkse kost. U wilt dan kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Dat kunt u als u een BORG erkend beveiligingsbedrijf inschakelt. Wij bieden u gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. En leveren een op maat gemaakt advies. Zo weet u welk beveiligingssysteem u het beste kunt gebruiken om uw bedrijf te beveiligen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Keuring en controle door een BORG erkend beveiligingsbedrijf

Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw beveiligingssysteem goed functioneert. En goed blijft functioneren. Daarom moet een beveiligingssysteem met regelmaat gecontroleerd worden. Zo voorkomt u defecten en storingen van uw systemen en verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Het gemak van BORG erkend beveiligingsbedrijf BpN-Groep is dat wij het onderhoud van uw beveiligingssystemen kunnen verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw beveiligingssysteem te allen tijde goed werkt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een mogelijke inbraak.

Daarom BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf BpN-Groep

Beschermen wat u dierbaar is, daar staan wij voor. Daarom installeren wij complete inbraak- en terreinbeveiligingssystemen die inbraak(pogingen) detecteren. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het beveiligen van uw bedrijf. Onze experts beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veiligheidssystemen. Daarbij bieden we u altijd de volgende voordelen:

  • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
  • BORG gecertificeerd
  • Snelle landelijke 24/7 service
  • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Meer informatie? Neem contact op met BpN-Groep

Het beveiligen van uw bedrijf kunt u met een gerust hart overlaten aan BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf BpN-Groep. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via advies@bpn-groep.nl of 035 541 47 47. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.