De BpN-Groep zet veiligheid voorop

U hoort vast wel eens dat er bij u in de buurt ingebroken is. In Nederland wordt immers dagelijks gemiddeld 178 keer ingebroken. Om te voorkomen dat dit ook bij u gebeurt, doet u er goed aan om een hoogwaardig beveiligingssysteem te kopen voor uw huis. Bij de BpN-Groep kunt u hiervoor terecht. Bij ons heeft u niet alleen de mogelijkheid om het beveiligingssysteem te kopen, maar kunt u dit ook leasen of huren. Wij staan u bij met hoogwaardige producten en excellente service. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact op met onze specialisten.

Inbraak voorkomen

Met een beveiligingssysteem van de BpN-Groep geeft u inbrekers geen kans! Wanneer er verdachte activiteit plaatsvindt krijgt u namelijk meteen een melding op uw smartphone of tablet, waar u de handige app gedownload heeft. Vanuit deze app kunt u het beveiligingssysteem gemakkelijk monitoren. Wij bieden u namelijk beveiligingssystemen die uit verschillende aspecten bestaan, zoals:

  • Inbraak- en terreinbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Brandbeveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging
  • Waterschade-beveiliging

U voelt zich thuis op uw gemak met een beveiligingssysteem van de BpN-Groep.

Sterke beveiligingssystemen, betrouwbare service

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor hoogwaardige producten, maar wij leveren deze ook met de beste service. Wanneer u bij ons een beveiligingssysteem koopt, krijgt u daarop 5 jaar fabrieksgarantie. Daarbij hanteren wij ook een laagsteprijsgarantie. U heeft altijd één aanspreekpunt, uw beveiligingsadviseur, die u helpt met een plan opstellen voor de beveiliging van uw huis. Vindt er een onverwachte storing plaats? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk. Uw storing is dan in een mum van tijd verholpen.

Gespecialiseerd beveiligingsbedrijf

De BpN-Groep, wat een afkorting is voor Beveiligingspartners Nederland, is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen drie gespecialiseerde bedrijven in bedrijfsbeveiliging, huisbeveiliging en de levering van inbraak-, camera-, brand- en toegangscontrolesystemen. Omdat wij elk specialisten in dienst hebben op het gebied van verschillende takken in de beveiligingssector, kunt u altijd vertrouwen op betrouwbare antwoorden op al uw beveiligingsvraagstukken.

Uw beveiligingssysteem kopen

Wanneer u uw woning wilt beveiligen koopt u dus een beveiligingssysteem bij de BpN-Groep. Wilt u een persoonlijk gesprek met een beveiligingsadviseur, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Wanneer u een hoogwaardig beveiligingssysteem wilt kopen is de BpN-Groep uw partner!