Gespecialiseerd in verschillende vormen van beveiliging

Bent u op zoek naar een deskundig beveiligingsbedrijf voor de beveiliging van uw bedrijventerrein? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende facetten van het beveiligen. Zo kunnen wij camera’s voor u plaatsen, maar kunnen wij u ook helpen bij het installeren van toegangscontrole.

Onze diensten

BpN-Groep biedt een breed scala aan diensten. Zo kan ons beveiligingsbedrijf u helpen bij:

  • Camerabewaking
  • Inbraakpreventie
  • Brandpreventie
  • Plaatsen van toegangscontrole

Ieder van deze onderdelen wordt door ervaren medewerkers geregeld, die op de hoogte zijn van de laatste wetgeving omtrent de verschillende gebieden.

Persoonlijke service

Wij van de BpN-Groep hebben klantenservice hoog in het vaandel staan. Daarom wordt u, wanneer u van onze diensten gebruikmaakt, door een persoonlijke beveiligingsadviseur begeleid. Bij deze adviseurs kunt u terecht met eventuele vragen. Wanneer hij of zij het probleem niet kan oplossen, dan kan er altijd teruggevallen worden op verschillende specialisten binnen ons beveiligingsbedrijf. Daarnaast maken wij een beveiligingsplan op maat voor u. Uw persoonlijke beveiligingsadviseur kijkt samen met u hoe u uw beveiliging het beste kunt optimaliseren.

Unieke werkwijze

Onze werkwijze is uniek. Het is bij ons beveiligingsbedrijf, naast het kopen van beveiligingssystemen, ook mogelijk om deze te huren of te leasen. U betaalt dan voor de totale beveiliging van uw bedrijf een vast bedrag per maand. Hoe hoog dit bedrag is, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de installatie en de materialen. Wanneer er tijdens de looptijd van uw contract een defect ontstaat, dan wordt deze kosteloos voor u gerepareerd. Wilt u meer weten over de voorwaarden van ons Full-Service Maandplan? Neem dan contact op met ons beveiligingsbedrijf.

Ons beveiligingsbedrijf werkt door heel Nederland

Onze monteurs werken door heel Nederland, dus waar u ook gevestigd bent, u bent verzekerd van een snelle storingsopvolging. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken. Ook buiten kantooruren kunt u naar 035-5414747 bellen en wij helpen u verder. Daarnaast is het bij ons beveiligingsbedrijf ook mogelijk om beveiligingsprojecten landelijk aan te pakken.

Neem contact op

Wilt u van onze diensten gebruikmaken? Of wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons beveiligingsbedrijf op. U kunt ons telefonisch bereiken op 035-5414747. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Ons beveiligingsbedrijf neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.