Voor al uw beveiliging in Soesterberg

Voor een professioneel beveiligingsbedrijf in Soesterberg en omgeving bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres. U vindt bij ons een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Daarbij hebben wij kwaliteit en professionaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Of u nu advies wil over huisbeveiliging of een complete installatie op het gebied van bedrijfsbeveiliging, ons beveiligingsbedrijf staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt kijken op onze site, een mail sturen naar info@bpn-groep.nl of bellen met 035-5414747. We zijn u graag van dienst in Soesterberg.

Kwalitatief beveiligingssysteem kopen

Voor inbraakpreventie, huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging in Soesterberg en omgeving adviseren wij vaak om een beveiligingssysteem te kopen. Een specialist van ons beveiligingsbedrijf komt dan bij u langs en doet gedegen onderzoek. U krijgt een persoonlijk beveiligingsplan. Iedere situatie vraagt namelijk om beveiliging op maat. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment van verschillende systemen. Ook zijn wij als beveiligingsbedrijf bevoegd om uw systeem bouwkundig en elektronisch te certificeren. Na installatie leggen wij aan u uit hoe het systeem werkt. Ook kan ons beveiligingsbedrijf in Soesterberg u het onderhoud uit handen nemen.

Professionele beveiliging

Naast beveiligingsinstallaties hebben wij een breed assortiment aan andere beveiligingsproducten en diensten die we uiteraard bij u in Soesterberg kunnen plaatsen. U vindt bij ons onder andere:

  • Inbraakpreventie en inbraakbeveiliging
  • Branddetectie en brandbeveiliging
  • Bouwkundige beveiliging
  • Huisbeveiliging
  • Overval- en agressiepreventie
  • Camerasysteem
  • Bedrijfsbeveiliging: (elektronische) toegangscontrole met pasje of druppel, vingerscan
  • Terreinbewaking en camerabewaking

Dit zijn slechts enkele diensten die wij u als beveiligingsbedrijf in Soesterberg kunnen bieden. U kunt erop rekenen dat we verstand van zaken hebben en alleen werken met de beste producten.

Wij staan voor u klaar

Wij zijn een landelijk werkende organisatie, die zich richt op het totale spectrum van veiligheid en beveiliging. Wij bestaan uit drie beveiligingsbedrijven: ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV en Infinite Security BV. Elk beveiligingsbedrijf heeft zijn eigen expertise, waarmee we u samen optimaal van dienst kunnen zijn. Daarbij staat een persoonlijk en betrokken aanpak altijd voorop. Veiligheid is immers een persoonlijke kwestie, of het nu gaat om inbraakpreventie, huisbeveiliging, brandbeveiliging of bedrijfsbeveiliging. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ons beveiligingsbedrijf staat in Soesterberg staat voor u klaar!