Uw vastgoed beschermen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de beveiliging van uw vastgoed vakkundig en betrouwbaar regelt? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres! Met onze ruim 40 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van bedrijfsbeveiliging en verschillende woningtypen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze vastgoedbeveiliging? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag uw vragen en maken een vrijblijvende offerte.

Voorkom diefstal met toegangscontrole

Een goede inbraakpreventie begint bij toegangscontrole. U wilt immers voorkomen dat onbevoegden zomaar uw pand binnenkomen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten toegangscontrole, zoals pas- en badgelezers, codesloten, biometrielezers of een intercom. Onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit. Inbrekers kunnen ze dus niet zomaar openbreken of hacken.

24/7 toezicht met camerasystemen

Ook kunt u bij ons terecht voor goede camerasystemen voor de beveiliging van uw vastgoed. Net als onze alarminstallaties kunnen we deze aansluiten op onze bemande meldkamer. Hier zitten altijd ervaren medewerkers die in geval van nood snel kunnen handelen. Is er bijvoorbeeld sprake van inbraak, dan schakelen we via LiveView de beelden door naar de politie. Zij kunnen dan realtime met de camerabeelden meekijken.

Brandbeveiliging goed geregeld

Wilt u uw vastgoedbeveiliging regelen, dan is het belangrijk ook rekening te houden met brandbeveiliging. Met onze topkwaliteit brandbeveiliging en brandalarmen creëert u een gevoel van veiligheid en zekerheid. Daarbij kunt u onze brandbeveiliging ook combineren met slimme koolstofmonoxide- en waterschadebeveiliging.

De service van de BpN-Groep

afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs voor een risicoanalyse van uw vastgoed. Inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving. Op basis van deze analyse stellen we een beveiligingsplan op. En vervolgens installeren onze specialisten het gekozen beveiligingssysteem vakkundig voor u. Heeft u een storing aan uw alarmsysteem? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze servicedesk. Lukt het niet het probleem op afstand op te lossen, dan komt een van onze monteurs snel bij u langs.

Neem contact met ons op

Wilt u goede beveiliging van uw vastgoed? Dan neemt u contact op met BpN-Groep! Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak meteen een afspraak voor een gesprek. Vul hiervoor het contactformulier in, bel 035 – 541 47 47 of mail info@bpn-groep.nl. Met de expertise van BpN-Groep is de beveiliging van uw vastgoed goed geregeld!