Beveiliging van een tandartspraktijk

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit beveiliging voor uw tandartspraktijk? Dan bent u bij BpN-Groep aan het juiste adres! Al 40 jaar lang zijn wij dé expert op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Wij zijn in heel Nederland actief. De beveiliging van uw tandartspraktijk regelen we voor een scherp tarief, dankzij onze laagsteprijsgarantie. Bent u benieuwd wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Goede toegangscontrole

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat ongewenste gasten buitengehouden worden. En misschien wilt u bepaalde ruimtes afsluiten, behalve voor uw collega’s. Dit doet u met goede toegangscontrolesystemen. Wij leveren en installeren onder andere pas- en badgelezers, codesloten, biometrielezers en intercoms. Door de hoge kwaliteit kunnen inbrekers onze controlesystemen niet breken of hacken.

Altijd toezicht met onze camerasystemen

Ook kunt u de beveiliging van uw tandartspraktijk uitbreiden met camerasystemen. Zo heeft u altijd toezicht op wat er in en rondom uw praktijk gebeurt. Kiest u ervoor om uw camera’s te verbinden met onze meldkamer, dan delen zij – in geval van bijvoorbeeld inbraak – uw camerabeelden realtime met de politie via LiveView. Zo is de kans dat de dader gepakt wordt dus veel groter.

Beveiliging bij brand

Bij de beveiliging van uw tandartspraktijk moet u niet alleen denken aan inbraakpreventie; ook bij brand moet uw praktijk goed beveiligd zijn. Wij helpen u graag met goede brandbeveiliging, zoals een brandalarm. Deze systemen kunt u eenvoudig koppelen met bijvoorbeeld koolstofmonoxide- en waterschadebeveiliging voor extra zekerheid.

De beste service

Ten slotte kunt u bij ons niet alleen rekenen op producten van hoge kwaliteit, maar wij voorzien u ook van de beste service. Onze beveiligingsadviseur, uw vaste aanspreekpunt, komt graag langs voor een risicoanalyse. Op basis hiervan stellen we een beveiligingsplan op. De systemen van uw keuze, worden vervolgens vakkundig geïnstalleerd. Op al onze producten zit 5 jaar fabrieksgarantie en we bieden u laagsteprijsgarantie, dus u betaalt nooit te veel. Overigens kunt u onze beveiligingssystemen ook huren of leasen.

Vrijblijvend contact opnemen

De beveiliging van uw tandartspraktijk regelt u dus via BpN-Groep! Wilt u meer weten over onze service of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in, bel  035 – 541 47 47 of mail info@bpn-groep.nl. De beveiliging van uw tandartspraktijk regelt u met de systemen van BpN-Groep!