Goede beveiliging van uw kantoor

De veiligheid van uw collega’s staat bij u natuurlijk hoog in het vaandel. Ook uw eigendommen wilt u goed beschermen. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij BpN-Groep. Wij adviseren u over beveiliging op kantoor, leveren topkwaliteit producten, installeren ze vakkundig en doen dit alles bovendien met een laagsteprijsgarantie. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem eenvoudig contact op met onze beveiligingsspecialisten.

Kans op diefstal verkleinen

Inbraakpreventie is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt als het om de beveiliging van uw kantoor gaat. Zorg er met goede toegangscontrole voor dat ongewenste gasten niet zomaar naar binnen kunnen. Wij bieden hiervoor veel mogelijkheden, zoals pas- of badgelezers, codesloten, biometrielezers of een intercom.

Altijd zicht door camerasystemen

Uw kantoor en het terrein daaromheen kunt u bovendien extra beveiligen met goede camerasystemen. U kunt ons camerasysteem, in combinatie met een alarminstallatie, aansluiten op een bemande meldkamer. Aangezien hier 24/7 ervaren personeel aanwezig is, kunt u in geval van nood rekenen op een snelle reactie. Wij schakelen de politie in en laten hen zo nodig met de camerabeelden meekijken via LiveView. Zo hebben inbrekers minder kans.

Het belang van brandbeveiliging

Een alarmsysteem speelt ook een rol bij brandbeveiliging. Brandweer Nederland geeft aan dat een persoon gemiddeld 3 minuten heeft om weg te komen in geval van brand. Een goed brandalarm op kantoor is dus een must. Bovendien kunt u voor extra zekerheid ons

Service van de BpN-Groep

Al onze producten zijn van topkwaliteit met altijd 5 jaar fabrieksgarantie. Bovendien verzekeren we u onze laagste prijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaalt. Doordat we vooraf een risicoanalyse uitvoeren bij u op locatie (inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving) is de beveiliging altijd toegespitst op uw specifieke situatie. Onze monteurs installeren uw alarmsysteem vakkundig. Bovendien kunt u bij een storing altijd contact opnemen met onze servicedesk. Deze is 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvend advies

Wilt u dat BpN-Groep ook de beveiliging van uw kantoor verzorgt? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Gebruik hiervoor het contactformulier, bel 035 -541 47 47 of mail info@bpn-groep.nl. Maak BpN-Groep uw partner voor de beveiliging van uw kantoor!