Hoge kwaliteit beveiligingssystemen

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem voor de beveiliging in de industrie? Dan kunt u terecht bij BpN-Groep. U kunt bij ons een beveiligingssysteem kopen, maar u kunt het ook huren of leasen. Altijd met een laagsteprijsgarantie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Verklein kans op diefstal met toegangscontrole

De beveiliging in de industrie begint natuurlijk met het weren van ongewenste gasten. Zo beschermt u uw personeel en eigendommen. Wij voorzien uw pand van de beste toegangscontrole. Zoals met een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of intercom. Onbevoegden komen hiermee niet zomaar uw bedrijfspand binnen en u zorgt ervoor dat bepaalde ruimtes alleen toegankelijk zijn voor personeel dat hiervoor toestemming heeft.

Oogje in het zeil houden met camerasystemen

Uw bedrijfspand en het terrein daaromheen beveiligt u met een goed camerasysteem. Ons camerasysteem kunt u aansluiten op een bemande meldkamer. Hier zijn 24/7 ervaren medewerkers aanwezig, waardoor er in geval van nood dus snel gereageerd wordt. Via LiveView staat uw systeem in directe verbinding met de politie: zij kunnen live meekijken met uw camerasysteem. Als er bijvoorbeeld een inbraak wordt gepleegd, is de kans veel groter dat de dader gepakt wordt. Bovendien werkt een LiveView-sticker op uw pand preventief.

Hoge kwaliteit brandbeveiliging

Niet alleen inbraakpreventie en terreinbeveiliging zijn belangrijk voor de veiligheid van uw personeel en eigendommen; een goed brandalarm is ook onderdeel van de beveiliging in de industrie. Ook voor professionele brandbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunt u bovendien koppelen met innovatieve koolstofmonoxide- en waterschade-beveiliging.

Service en beveiliging in de industrie

Daarnaast verlenen wij u de beste service. Zo heeft u altijd te maken met een vast aanspreekpunt: uw beveiligingsadviseur. Hij of zij komt langs voor een volledige risicoanalyse, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse en wet- en regelgeving. Op basis hiervan stelt u samen een beveiligingsplan op, waarna onze ervaren monteurs de systemen vakkundig installeren. Ervaart u een storing? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze servicedesk. En wanneer het niet lukt de storing op afstand op te lossen, komt onze monteur snel bij u langs om het probleem te verhelpen.

Neem vrijblijvend contact op

Natuurlijk wilt u verzekerd zijn van goede beveiliging in de industrie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gesprek met onze beveiligingsadviseur. U neemt eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of bel 035 – 541 47 47. Mailen kan natuurlijk ook: info@bpn-groep.nl. Laat ons ook uw partner zijn voor de beveiliging in de industrie!