Zet veiligheid voorop

Elke dag wordt er gemiddeld 178 keer ingebroken in Nederland. Het is dus van groot belang dat u uw woning goed beveiligd. Dat doet u met de beveiligingssystemen van de BpN-Groep. Bij ons kunt u niet alleen beveiliging kopen, maar u kunt deze ook huren of leasen. En dit voor de scherpste prijs door onze laagsteprijsgarantie. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem meteen vrijblijvend contact op met een van onze beveiligingsspecialisten.

Beveiliging van BpN-Groep

Door de beveiliging van uw huis te kopen bij de BpN-Groep, houdt u ongewenste gasten, zoals inbrekers, buiten. Zo kunt u ‘s nachts met een gerust hart slapen, en hoeft u zich geen zorgen te maken als u niet thuis bent. U kunt onze systemen combineren met onder andere:

  • Inbraak- en terreinbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Brandbeveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging
  • Waterschade-beveiliging

Verbonden via de app

De beveiliging van uw huis kunt u beheren vanuit een handige app. Deze app installeert u op uw smartphone of tablet. Wanneer zich verdachte activiteiten voordoen krijgt u een melding. Ook kunt u ervoor kiezen om anderen te laten informeren, bijvoorbeeld uw buren. Het is bovendien mogelijk om een melding te laten sturen naar onze bemande meldkamer. Door het systeem te combineren met zogenaamde domotica kunt u met een druk op de knop bijvoorbeeld de verwarming aanmaken of de garagedeur openen. Met de beveiliging van BpN-Groep heeft u de controle over uw woning binnen handbereik.

Onze beveiligingsservice

Kiest u ervoor om bij ons de beveiliging voor uw woonhuis te kopen? Dan kunt u niet alleen rekenen op hoogwaardige producten, maar ook op excellente service. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt, uw eigen beveiligingsadviseur. Op onze beveiliging krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie. Bovendien kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk in het geval van storing. Wij zullen het dan op afstand oplossen. Lukt dit niet, dan komt een regionaal monteursteam bij u thuis langs om de storing te verhelpen.

Beveiliging afgestemd op uw huis

Met uw beveiligingsadviseur stelt u een beveiligingsplan op dat helemaal past bij uw (woon)situatie. U kunt daarbij rekenen op het advies van specialisten in alle takken van beveiliging. Dat komt omdat BpN-Groep een samenwerking is van drie beveiligingsbedrijven met elk hun eigen expertise. Wanneer u uw beveiliging koopt bij ons koopt profiteert u hiervan.

Makkelijk contact opnemen

Natuurlijk wilt u ook een gegarandeerd goede veiligheid van uw woning. Daarom kiest ervoor om uw beveiliging te kopen bij BpN-Groep. Voor professioneel advies en het opstellen van een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 035-5414747 of een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Met de beveiliging van de BpN-Groep hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van u en uw familie.