Beveiliging van een dierenartspraktijk

Natuurlijk wilt u ook goede beveiliging voor uw dierenartspraktijk. Bij BpN-Groep regelen we dit graag voor u. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Onze beveiligingssystemen leveren wij altijd met een laagsteprijsgarantie. Wilt u weten wat we voor de beveiliging van uw dierenartspraktijk kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag uw vragen en stellen bovendien een vrijblijvende offerte op.

Ongewenste gasten buitenhouden

Veiligheid voor uw collega’s en de dieren in uw praktijk staat altijd voorop. Kies daarom voor goede inbraakpreventie, bijvoorbeeld met toegangscontrole. Wij helpen u graag met installatie van een pas- of badgelezer, codeslot, biometrielezer of intercom. Omdat onze producten altijd van hoge kwaliteit zijn, kunnen ze nooit zomaar door inbrekers vernield of gehackt worden.

24/7 camerabewaking

Een extra beveiligingsoptie voor uw dierenartspraktijk is een goed camerasysteem. De camerasystemen van BpN-Groep kunt u verbinden met onze bemande meldkamer. Hier is 24/7 een ervaren medewerker aanwezig die bij een noodsituatie snel kan handelen. Geeft uw alarminstallatie bijvoorbeeld een inbraakalarm, dan maakt onze meldkamer direct verbinding met de politiemeldkamer. Zij kunnen dan via LiveView realtime meekijken met uw camerabeelden.

Brandbeveiliging van goede kwaliteit

Naast inbraakpreventie vormt ook brandbeveiliging een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsbeveiliging. Daarom voorzien wij u graag van een hoogwaardig brandalarm. Dit kunt u desgewenst combineren met slimme koolstofmonoxide- of waterschadebeveiliging voor extra zekerheid.

Uitstekende service

Uitstekende service bieden; daar gaan wij voor. Onze beveiligingsadviseur komt graag bij u langs voor een risicoanalyse. Deze analyse vormt de basis voor een persoonlijk beveiligingsplan. Vervolgens installeren wij de alarmsystemen van uw keuze vakkundig voor u. We bieden altijd een laagsteprijsgarantie en u krijgt 5 jaar fabrieksgarantie op onze producten. Wilt u uw systemen liever huren of leasen? Ook dat kan bij BpN-Groep!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de beveiliging van uw dierenartspraktijk professioneel laten regelen? Neem dan eenvoudig contact op met de specialisten van BpN-Groep. Vul het contactformulier in, bel 035 – 541 47 47 of mail info@bpn-groep.nl. Voor de beveiliging van uw dierenartspraktijk is BpN-Groep uw partner!