Veiligheid verhogen met een alarminstallatie

Wist u dat er gemiddeld zo’n 178 inbraken per dag plaatsvinden in Nederland? U wilt natuurlijk voorkomen dat dit bij u thuis gebeurd. Uw woning beveiligen doet u door een alarminstallatie te kopen van hoge kwaliteit. Hiervoor neemt u contact op met de specialisten van de BpN-Groep. Bij ons kunt u niet alleen een alarminstallatie kopen, maar u kunt ze ook huren of leasen. Bovendien voorzien wij u van de beste service en adviezen. Neem contact met ons op voor meer informatie, en een vrijblijvende offerte.

Niet alleen voor bedrijven

Een alarminstallatie is al lang niet meer alleen geschikt voor bedrijven. Ook als particulier doet u er goed aan om uw huis te beveiligen met een alarminstallatie van hoge kwaliteit. Wij van de BpN-Groep voorzien uw woning van een brede alarminstallatie, die u zelf samen kunt stellen met verschillende componenten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Inbraak- en terreinbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Brandbeveiliging
  • Koolstofmonoxide-beveiliging
  • Waterschade-beveiliging

Met een alarminstallatie van BpN voelt u zich thuis op uw gemak in een veilige omgeving.

Zekerheid met de app

De alarminstallatie van uw huis kunt u beheren vanuit een handige app. Installeer deze op uw smartphone of tablet, en u heeft de volledige controle van uw woning binnen handbereik. Wanneer er verdachte activiteit gedetecteerd wordt, krijgt u direct een melding. U kunt kiezen of u wilt dat er eerst buren geïnformeerd worden, of meteen onze meldkamer, die altijd bemand wordt. Ook wanneer u een rookmelder heeft kunt u deze beheren vanuit de app. Niet alleen krijgt u direct een melding wanneer de rookmelder afgaat, maar ziet u bijvoorbeeld ook wanneer de batterij aan vervanging toe is.

Topkwaliteit producten en excellente service

Bij de BpN-Groep voorzien wij u van topkwaliteit producten in combinatie met excellente service. Wanneer u de beslissing neemt om een alarminstallatie van BpN-Groep te kopen, wordt uw eigen beveiligingsadviseur uw aanspreekpunt. Samen stelt u een beveiligingsplan op en de juiste systemen worden geïnstalleerd in uw woning. Ook voor periodieke controles kunt u een afspraak maken met uw beveiligingsadviseur. Vindt er zich een onverwachte storing plaats? U kunt 24/7 contact opnemen met onze specialisten. Wanneer we de storing niet op afstand kunnen oplossen komt er direct een regionaal monteursteam bij u langs.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

U wilt natuurlijk ook uw huis goed beveiligen door een alarminstallatie te kopen bij de BpN-Groep. Voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte neemt u gemakkelijk contact met ons op. Dat kan gewoon hier op de site, door het contactformulier in te vullen. U heeft ook de mogelijkheid om te bellen naar 035-5414747 of u kunt een mail sturen naar info@bpn-groep.nl. Houdt uw woning veilig met een alarminstallatie van de BpN-Groep!