Heeft u een alarm klasse 2 bedrijfspand?

Heb ik een alarm klasse 2 bedrijfspand? Deze vraag heeft u zich wellicht eens gesteld. Als u een alarm klasse 2 bedrijfspand heeft, betekent dit dat uw bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van uw inboedel, maar ook om te kunnen voldoen aan de eisen van uw verzekeraar. Heeft uw bedrijf extra beveiliging nodig? Dan staat BpN-Groep voor u klaar! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden en weten precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden om een alarm klasse 2 bedrijfspand op de juiste manier te beveiligen. Zo beschermt u niet alleen uw pand, maar ook uw medewerkers, klanten en leveranciers.

Het belang van een goed beveiligd alarm klasse 2 bedrijfspand

Wist u dat maar liefst 40% van alle ondernemers ooit in zijn of haar carrière met een inbraak te maken krijgt? Dat is jaarlijks 1 op de 10 ondernemingen! U wilt er natuurlijk liever niet aan denken dat u het slachtoffer van een inbraak wordt. De schade kan namelijk enorm zijn. Alleen al de financiële schade. Productiestilstand, informatieverlies, het verlies van klanten, het mislopen van orders en te lage verzekeringsuitkeringen kunnen mogelijke gevolgen zijn. Maar een inbraak kan ook emotionele schade veroorzaken, zoals angst onder uw medewerkers of het verlies van eigendommen met emotionele waarde. Het is daarom belangrijk dat u er alles aan doet om een inbraak te voorkomen. En dat kunt u doen door uw bedrijfspand goed te beveiligen. BpN-Groep is gespecialiseerd in het beveiligen van een klasse 2 bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een mogelijke inbraak in uw bedrijf.

Het beste advies

Weet u niet in welke risico-klasse uw bedrijf valt? Of vraagt u zich af waaraan een alarm klasse 2 bedrijfspand moet voldoen volgens verzekeraars? We snappen dat deze vragen lastig zijn voor u als een beveiligingssysteem uitkiezen voor u geen dagelijkse kost is. Daarom kunt u vertrouwen op de kwaliteit en expertise van BpN-Groep. Wij bieden u gratis en vrijblijvend een risico-inventarisatie aan. Daarbij leveren we een op maat gemaakt advies. Zo weet u precies welk beveiligingssysteem u nodig heeft om uw bedrijf te beveiligen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Navigeer direct naar onze pakketten:

Onze pakketten

Het kiezen van uw beveiligingssysteem kan op zoveel manieren en met zoveel uitbreidingsmogelijkheden, dat wij het voor u iets makkelijker hebben gemaakt. BpN kent drie voordelige productpakketten met vaste prijzen die naar wens kunnen worden uitgebreid, allemaal standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Deze pakketten vindt u hier. Ook hebben wij drie servicepakketten samengesteld met vaste prijzen. Deze vindt u hier.

Productpakketten

Servicepakketten

✅40 JAAR ERVARING ✅SNELLE 24/7 SERVICE ✅5 JAAR FABRIEKSGARANTIE
✅LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laat de controle maar aan ons over

Het is belangrijk dat een beveiligingssysteem met regelmaat gecontroleerd wordt. Alleen zo voorkomt u defecten en storingen aan de systemen en verkleint u de kans op inbraak aanzienlijk. Het gemak van ons is dat wij het onderhoud van de beveiligingssystemen van een alarm klasse 2 bedrijfspand op ons kunnen nemen. Door uw beveiligingssystemen jaarlijks te laten controleren door ons, bent u er zeker van dat alles te allen tijde goed werkt.

De voordelen van BpN-Groep

Beschermen wat u dierbaar is, daar staan wij voor en daar helpen wij u bij door complete inbraak- en terreinbeveiligingssystemen te installeren die inbraak(pogingen) kunnen detecteren. Wij zijn een betrouwbare beveiligingspartner met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veiligheidssystemen. Zo weten we precies wat nodig is voor de beveiliging van een alarm klasse 2 bedrijfspand. Verder zijn onze voordelen:

  • 40 jaar ervaring en meer dan 4000 aansluitingen
  • BORG gecertificeerd
  • Snelle landelijke 24/7 service
  • Mogelijkheden om te kopen, huren of leasen
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Contacteer ons voor meer informatie

De beveiliging van een alarm klasse 2 bedrijfspand kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u ergens vragen over? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar advies@bpn-groep.nl of bel ons via 035 541 47 47. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.